Методична робота
Досвід роботи
Методичні рекомендації
Методична розробка "Методика проведення бліц-турніру"
Гурткова робота: Круглий стіл
На Урок:Сертифікати, матеріали
Сертифікати
Сертифікати з цифрової грамотності
Авторське право
Всеосвіта-Свідоцтва про публікації-
Всеосвіта-Подяки, Грамоти-
Всеосвіта-Бібліотека публікацій-Блог-Особисті досягнення-
Методична робота
Технологійний ринг
Творчий проєкт "Алея зірок"
Сценарій конкурсу фахової майстерності
Семінар-практикум
Кулінарна поезія
Відео@рхів
Сторінка релаксації
Онлайн уроки. Технологія приготування їжі.
Карта розділу: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
24.07.20
Навчальний посібник з предмету "Облік, калькуляція і звітність"
У розділі
"Облік, калькуляція і звітність" /
"Навчальна література" /
завантажено навчальний посібник
з предмету "Облік, калькуляція і звітність"
або перейти за посиланням
https://asamcaliga2.blogspot.com/p/blog-page_24.html
Немає коментарів:
Дописати коментар
Новіша публікація
Старіша публікація
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Статистика
Зараз у блозі:
Загальна кількість переглядів сторінки
Немає коментарів:
Дописати коментар