Методична робота
Досвід роботи
Методичні рекомендації
Методична розробка "Методика проведення бліц-турніру"
Гурткова робота: Круглий стіл
На Урок:Сертифікати, матеріали
Сертифікати
Сертифікати з цифрової грамотності
Авторське право
Всеосвіта-Свідоцтва про публікації-
Всеосвіта-Подяки, Грамоти-
Всеосвіта-Бібліотека публікацій-Блог-Особисті досягнення-
Методична робота
Технологійний ринг
Творчий проєкт "Алея зірок"
Сценарій конкурсу фахової майстерності
Семінар-практикум
Кулінарна поезія
Відео@рхів
Сторінка релаксації
Онлайн уроки. Технологія приготування їжі.
Карта розділу: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Дидактика
УРОК
2.
ТЕПЛОВА ОБРОБКА ПРОДУКТІВ
УРОК
3.
СПОСОБИ СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
УРОК
4.
ПРЯНІ СУМІШІ
СПЕЦІЇ І ПРЯНОЩІ
ЕКЗОТИЧНІ ФРУКТИ
ТЕМА 6. СТРАВИ З ЯЭЦЬ ТА СИРУ
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Статистика
Зараз у блозі:
Загальна кількість переглядів сторінки
Немає коментарів:
Дописати коментар