Методична робота
Досвід роботи
Методичні рекомендації
Методична розробка "Методика проведення бліц-турніру"
Гурткова робота: Круглий стіл
На Урок:Сертифікати, матеріали
Сертифікати
Сертифікати з цифрової грамотності
Авторське право
Всеосвіта-Свідоцтва про публікації-
Всеосвіта-Подяки, Грамоти-
Всеосвіта-Бібліотека публікацій-Блог-Особисті досягнення-
Методична робота
Технологійний ринг
Творчий проєкт "Алея зірок"
Сценарій конкурсу фахової майстерності
Семінар-практикум
Кулінарна поезія
Відео@рхів
Сторінка релаксації
Онлайн уроки. Технологія приготування їжі.
Карта розділу: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тестування онлайн
Тема: Хімічний склад. Овочі
Тема: Риба
Знайди пару: Нові способи теплової кулінарної обробки продуктів
Знайди пару: Субпродукти
Знайди пару: Обробка субпродуктів птиц
Тема: Основні речовини харчових продуктів
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Статистика
Зараз у блозі:
Загальна кількість переглядів сторінки