Методична робота
Досвід роботи
Методичні рекомендації
Методична розробка "Методика проведення бліц-турніру"
Гурткова робота: Круглий стіл
На Урок:Сертифікати, матеріали
Сертифікати
Сертифікати з цифрової грамотності
Авторське право
Всеосвіта-Свідоцтва про публікації-
Всеосвіта-Подяки, Грамоти-
Всеосвіта-Бібліотека публікацій-Блог-Особисті досягнення-
Методична робота
Технологійний ринг
Творчий проєкт "Алея зірок"
Сценарій конкурсу фахової майстерності
Семінар-практикум
Кулінарна поезія
Відео@рхів
Сторінка релаксації
Онлайн уроки. Технологія приготування їжі.
Карта розділу: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тема 6. Страви з яєць і сиру. Лекції.
Урок. 57
Яєчні продукти та їх використання. Технологія приготування та відпуск страв з яєць: (омлети натуральні, змішані та фаршировані).
Урок 58
Технологія приготування та відпуск страв із запечених яєчних продуктів. Вимоги до якості, правила відпуску. Відсоток втрат під час теплової обробки.
Урок 59
Значення страв з сиру в харчуванні. Відпуск сиру з сметаною, варенням, медом, молоком, тощо. Технологія приготування та відпуск варених страв із сиру: сирні галушки, вареники з сиром, вареники ліниві, пудинг паровий. Процеси, що відбуваються з сиром під час теплової обробки.
Урок 60
Технологія приготування та відпуск смажених страв із сиру: сирники і їх різновиди, пончики, сирні кільця, зрази, оладки. Технологія приготування та відпуск запечених страв із сиру: запіканка з сиру, пудинг з сиру. Вимоги до якості, відпуск.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Статистика
Зараз у блозі:
Загальна кількість переглядів сторінки
Немає коментарів:
Дописати коментар