Методична робота
Досвід роботи
Методичні рекомендації
Методична розробка "Методика проведення бліц-турніру"
Гурткова робота: Круглий стіл
На Урок:Сертифікати, матеріали
Сертифікати
Сертифікати з цифрової грамотності
Авторське право
Всеосвіта-Свідоцтва про публікації-
Всеосвіта-Подяки, Грамоти-
Всеосвіта-Бібліотека публікацій-Блог-Особисті досягнення-
Методична робота
Технологійний ринг
Творчий проєкт "Алея зірок"
Сценарій конкурсу фахової майстерності
Семінар-практикум
Кулінарна поезія
Відео@рхів
Сторінка релаксації
Онлайн уроки. Технологія приготування їжі.
Карта розділу: Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Тестовий контроль V розряд
Теми І, ІІ. Сучасні тенденції у технології приготування та оформленні страв/ Теплова обробка продуктів.
Тема ІІІ. Технологія приготування супів, соусів, страв з овочів
Тема IV. Технологія приготування страва з риби і морепродуктів
Завантаження…
Тема V. Технологія приготування страв з м'яса, птиці, субпродуктів
Завантаження…
Тема VI. Технологія приготування холодних страв і закусок
Завантаження…
Тема VII. Технологія приготування солодких страв і напоїв
Завантаження…
Тема VIII. Технологія приготування тіста та виробів з нього/ Vр.
Завантаження…
Завантаження…
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Статистика
Зараз у блозі:
Загальна кількість переглядів сторінки
Немає коментарів:
Дописати коментар