- Тестовий контроль знань Кухар 3р.
- Страви із яєць
- Тема 1. Хімічнй склад продуктів.
- Тема 2. Овочі. Гриби.
- Тема 3. Риба. Обробка.
- Тема 4. М'ясо
- Тема 4. «М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів».
- Тема 5,6. Теплова обробка продуктів. крупи, бобові...
- Тема 5 : «Теплова кулінарна обробка продуктів» та тема 6: «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв».
- Тема 7: Технологія приготування супів
- Тема 7. Технологія приготування супів
- Тема 8. Яйця
- Тема 8. «Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв».
- Тема 9. Технологія приготування страв з овочів
- Контрольні тестові завдання. Тема 9: Технологія приготування страв з овочів new!
- Заліковий тестовий контроль знань new!
- Тема 10. технологія приготування тіста
Сертифікати
Методична робота
Тестування ІІІ розряд
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Статистика
Зараз у блозі:
Немає коментарів:
Дописати коментар