- Контрольні тестові заліку з навчальної програми предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства"
- Тема 1. Півфабрикати..
- Тема 2. Півфабрикати /м'ясо, риба, субпродукти/
- Тема 3. Супи
- Тема 4. Соуси
- Тема 5. Страви з овочів і грибів
- Тема 6. Страви з яєць та сиру
- Тема 7. Страви з круп. бобових та макаронних виробів
- Тема 8. Страви з риби, морепродуктів
- Тема 9. Страви з м'яса, птиці, субпродуктів
- Тема 10. Холодні страви, закуски
- Тема 11. Солодкі страви, напої
- Тема 12 Тестовий контроль знань
- Контрольні тестові завдання для кухаря 4 розряду з теми 10: «Технологія приготування холодних страв і закусок».
- Тестування онлайн new!
Сертифікати
Методична робота
Тестування IV розряд
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Статистика
Зараз у блозі:
Немає коментарів:
Дописати коментар